Whitelist Watch: Những người bạn vô hình, GooniesNFT, KaraFuru và Troverse

189
SHARES
1.5k
VIEWS

Related articles

Các dự án NFT dường như đã chuyển hướng từ những gì từng là đúc truyền thống, đến bây giờ yêu cầu người mua tiềm năng tham gia danh sách trắng để truy cập trước khi bộ sưu tập được công khai.

Điều này có nghĩa là các nhà đầu tư quan tâm đến việc có được mục đích cạnh sắc nét hơn để có được càng nhiều danh sách trắng càng tốt để có khả năng tăng trở lại đầu tư của họ khi NFT cuối cùng được bán trên thị trường thứ cấp.

Điều hướng thông qua một số lượng ngày càng tăng của khách hàng tiềm năng danh sách trắng có thể gây khó khăn. Sắp xếp thông qua các dự án có mục đích đơn giản là “trang trại tham gia” và rút tiền so với những người có tầm nhìn dài hạn và người chơi là tốn thời gian.

Tuy nhiên, một số dự án dễ dàng tạo ra tiếng vang vang sâu sắc trong nhóm và cộng đồng. Dưới đây là bốn danh sách trắng để tìm ra các dự án của họ đang chờ đợi để khởi động.

Những người bạn vô hình

Thật khó để bỏ lỡ dự án này, mặc dù tên của nó ngụ ý chúng là vô hình. Được tạo bởi Markus Magnusson, Những người bạn vô hình lén lút bước vào hệ sinh thái NFT vào ngày 17 tháng 11 năm 2021 và kể từ đó đã tích lũy được hơn 300.000 người theo dõi trên Twitter.

Invisible Friends is a part of the “Random Character Collective” known as @RNDMCHARACTERS on Twitter including other NFT projects, James Curran’s Slim Hoods and Lucas Zanotto’s Mood Rollers. The Random Character Collective Discord server has grown to over 250,000 members as many collectors and potential investors have flocked to its channels for a chance to win a coveted whitelist spot, otherwise known in the community as “bing bongs.”

The collection will consist of 5,000 animated invisible friends, who were originally set to mint in January, but has since been pushed to sometime in February. The minute delay leaves some time for investors to snag their limited whitelist spots. 

Theo Discord, Những người bạn vô hình nhằm mục đích dự án không được bán công khai, gợi ý bán hàng trước mặc dù các nhà sưu tập bị giới hạn ở một bạc hà mỗi ví. Vì nó là một phần của tập thể, 2.500 người nắm giữ Slim Hoods và Mood Rollers có các điểm dành riêng trên danh sách trắng, trong khi các bộ sưu tập NFT đang tăng khác như DeadFellaz đã được đưa ra 10 điểm danh sách trắng cho những người nắm giữ tương ứng của họ.

Cho đến nay, Invisible Friends đã không tiết lộ giá đúc của nó có thể tạo ra một số suy đoán rằng nó có thể không rẻ, nhưng điều này đã không ngăn chặn sự cường điệu và fandom dự án đã nhận được.

As the community says: #TuestTheProcess (a spelling error that has stayed in play.)

Goonies

Goonies gợi nhớ đến The Looney Tunes biến thành bọn côn đồ hiện đại. Goonies, được cho là được tạo ra bởi “những tâm trí đằng sau X-Men và Transformers” có khả năng biến nó thành một dự án đầy hứa hẹn. Goonies dự định sẽ là một trò chơi đua xe metaverse nơi chủ sở hữu Goonie có thể kiếm được mã thông báo trong trò chơi của nó, GANG.

Bộ sưu tập này là nguồn cung cấp 8.888 Goonies lấy cảm hứng từ vịt Daffy, có quyền truy cập danh sách trắng thưởng cho các nhà đầu tư sớm với chi phí 0,15 Ether mỗi, theo đó đúc công khai sẽ có giá 0,25 Ether mỗi. Tương tự như Những người bạn vô hình, ngày đúc của Goonions vẫn được xác định nhưng đôi khi sẽ xảy ra vào tháng Hai.

It still remains unclear when the presale will occur other than sometime in February where collectors are limited to two Goonies per wallet address. Quickly growing out over 80,000 followers on Twitter and over 100,000 Discord members, it seems the method to a whitelist spot is working. 

Goonies guides whitelist prospects on its Discord server on “how to whitelist,” and reminds users that meeting the criteria to get on the whitelist doesn’t guarantee a spot since they are “handpicked.”

By prioritizing its community, the project reserved whitelist spots for members and provides live updates of the number of spots filled. Currently, the fresh to the scene NFT collection has 931 whitelist spots filled out of the 3,000 reserved for the community.

KaraFuru

KaraFuru entered the NFT scene on January 17, 2022 and the project is well known for its vibrant colors and has grown hot among art and toy collectors. Since its arrival, it has expanded its social reach to over 68,000 followers on Twitter and its Discord server has over 70,000 members.

Created by the Museum of Toys and an Indonesian artist known on Twitter as @Willy_WD, KaraFuru is inspired by the first and largest toy museum in Indonesia. KaraFuru pulls in a unique niche of toy collectors who are making their way to the NFT market, especially through KaraFuru. The collection will consist of 5,555 toys whose aesthetics are inspired by Japanese culture expressed through 12 character bases. 

Getting on the KaraFuru whitelist isn’t much different than other projects emphasizing much of it around community engagement, and active participation. Centering criteria around presence suggests users must devote a considerable amount of time to stand out from others with the same goal. 

NFT projects such as CyberKongz and KumoxWorld have received a total of 65 whitelist spots noting that it pays to hold certain collections for whitelist access perks.

Troverse 

Decentralized blockchain P2E game, Troverse is a space exploration, survival game where players own “procedurally generated planets.” The planets are the premium NFT in the game for players to explore in hopes to find other rewards, or collectibles including rare skins, and cosmetic NFTs. Each planet follows the ERC-721 standard and is the rarest in-game item with a supply of 10,000. 

Troverse seems to have captured the attention of NFT gamers and has been steadily building the project for over a year and half. Troverse has organically grown to over 40,000 followers on Twitter and over 24,000 members on Discord. 

It remains unclear when the collection’s minting will take place and how much it will cost, but whitelist spots are actively being “given away” for its undisclosed launch sometime next month. Outside of giveaways and contests, those looking to whitelist can work their way up the ranks to obtain an “Elite” role on Troverse’s server or if they are a holder of a “LFG Emote” NFT from the Troverse Specials collection, which currently costs 4.5 Ether and grants the holder three mints.

In the same vein as other NFT collections preparing to launch, Troverse has strategically partnered and collaborated with other NFT collections and influencers to expand its reach and awareness. 

While these new whitelisting and pre-sale methods are beneficial to the project, it’s possible that in the end, only a certain class of investor can profit when it comes to sales in the secondary markets.

The views and opinions expressed here are solely those of the author and do not necessarily reflect the views of Cointelegraph.com. Every investment and trading move involves risk, you should conduct your own research when making a decision.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *